Boekhoudkundige werkzaamheden

In eerste instantie is het bijhouden van een deugdelijke boekhouding voor een onderneming verplicht. Hiernaast is het voor een ondernemer zelf echter ook van groot belang om op de hoogte te zijn van de financiƫle situatie van het bedrijf.

U kunt de boekhouding zelf doen via een boekhoudprogramma. Het voordeel dat u hiermee heeft is dat u altijd direct de cijfers bij de hand heeft en de kosten van het inboeken bespaart. Wij gebruiken zelf Accountview (www.accountview.nl)

In een goede, consequente boekhouding gaat echter tijd zitten. Tijd die u als ondernemer waarschijnlijk veel beter kunt besteden. Wij kunnen uw boekhouding perfect voor u verzorgen, zodat u op elk moment precies weet hoe uw onderneming ervoor staat en u dus goed gefundeerde beslissingen kunt nemen.

Aan het eind van het jaar wordt een jaarrekening opgesteld waarin het afgelopen jaar wordt geƫvalueerd. De jaarrekening wordt voorzien van een toelichting en commentaar aangaande de toekomst van uw bedrijf. Tevens komen wij met voorstellen voor eventuele wijzigingen in de kostenstructuur.


<<< Vorige - Volgende >>>