Belastingadvies

Iedere ondernemer in Nederland is onbezoldigd belastingambtenaar. Wij als ondernemers incasseren voor de Belastingdienst:

 • De BTW bij de consument

 • De Loonbelasting bij de werknemer

 • De Accijnzen bij de consument

 • De dividendbelasting bij de aandeelhouders

 • En ga zo maar door


 • Als dank voor al dit werk krijg je bij het te laat afdragen van deze belastingen of het maken van een foutje hoge boetes van de Belastingdienst.

  Begrijp ons niet verkeerd: Wij zijn heel blij dat we belasting mogen afdragen en beschouwen het als een eer dat met een deel van ons geld de straatlantaarns branden, de treinen rijden, wegen worden aangelegd, de methadonbus blijft rijden, minder bedeelde Nederlanders in hun levensonderhoud kunnen voorzien etc.

  Wij zien de Belastingdienst als een gezonde concurrentie op uw en onze zuurverdiende centen. Het gaat ons om het spel en de knikkers. Wij zullen ons met hart en ziel inzetten om zo min mogelijk belasting af te dragen, maar datgene dat we moeten afdragen doen we met plezier. Die instelling proberen wij ook bij onze klanten te bewerkstelligen.

  Via een leven lang leren, veel vakliteratuur en lidmaatschap van het RB (Register Belastingadviseurs) proberen wij zoveel mogelijk kennis voor u te verzamelen. Zodat wij op de hoogte zijn van de laatste wetswijzigingen en regels.

  Wij zijn bij uw belastingaangifte net zo betrokken als u. Invullen van een biljet is voor ons altijd weer een klein kunstwerkje, wij doen het met veel aandacht, plezier en zorg.


  <<< Vorige - Volgende >>>