Idema Administratie en Advies in Zijdewind bestaat 25 jaar

Idema Administratie en Advies is in 1990 ontstaan als een secretariatenbureau gespecialiseerd in de schoenmakersbranche onder de naam Administratiekantoor voor de Schoenmakerij. Als voormalig schoenmaker had oprichter Piet Idema veel affiniteit met de branche zodat de diensten specifiek op de wensen van de schoenmakers afgestemd konden worden. De start was destijds aan de Van der Duijnstraat in Utrecht vanwege de centrale locatie maar in december werd er besloten te verhuizen naar Zijdewind. De eerste computers deden hun intrede en daarom was ook het landelijke Zijdewind een optie.

In 1994 kwam dochter Margret in de zaak en in 1996 stapte ook zoon Rob in het familiebedrijf. Zij zorgden voor een uitbreiding van de dienstverlening in de vorm van het voeren van boekhoudingen, jaarrekeningen, loonadministraties, belastingadviezen, en aangiften. En niet alleen voor Schoenmakers maar voor alle branches. De naam werd gewijzigd in Administratie- en Adviesbureau voor de Schoenmakerij Idema.

In 2000 werd gestart met een filiaal in Mijdrecht. In 2005 werd de handelsnaam Idema Administratie en Advies ge√Įntroduceerd. Vanaf 2009 na het overlijden van Piet, zijn beide vestigingen zelfstandig maar wordt er intensief samengewerkt op het gebied van communicatie en automatisering.

Momenteel worden er door Idema Administratie en Advies vele boekhoudingen, administraties en secretariaten gevoerd en adviezen gegeven. Met klanten door heel Nederland in alle denkbare branches van het Midden- en Kleinbedrijf. Waarbij we niet alleen administreren maar vooral ook ondernemers met raad en daad terzijde staan. Gewoon Deskundig!

Uiteraard konden wij de afgelopen 25 jaar niet zonder de kracht, toewijding en motivatie van onze vaste medewerkers, die vaak al jarenlang bij ons werkzaam zijn en in het eigen bedrijf zijn opgeleid.
‚ÄÉ
Idema Administratie en Advies 25 jaar in Zijdewind is voor ons een feestelijke mijlpaal. Daarom willen wij u van harte uitnodigen om dit samen met ons te komen vieren tijdens onze receptie.Idema Administratie en Advies in Zijdewind bestaat 25 jaar

Geplaatst op 28-09-2017 - Nieuwsitem is 1 x bekeken
<<< Vorige