Prijsindicatie
Wat is uw ondernemingsvorm?
Hoeveel ondernemingen heeft u?* onderneming(en)
Hoeveel ondernemers zijn er totaal? ondernemer(s)
U wilt meer info
Wilt u dat wij uw salarisadministratie voeren?
Wilt u dat wij uw jaarrekening opmaken?
Wilt u dat wij uw inkomstenbelasting aangifte verzorgen?


* Bij het opstellen van de prijsindicatie gaan wij uit van gelijkvormige ondernemingen. Indien u een prijsindicatie wilt voor een holdingstructuur verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Meestal is een holding alleen een kwestie van een jaarrekening, vpb-aangifte en deponering KVK.

Dit is een gespecificeerde indicatie van de kosten van uw boekhouding gebaseerd op de gegevens die u heeft ingevuld. Wij proberen zo veel mogelijk onze kennis in deze indicatie aan te brengen. Deze indicatie geeft nog geen rechtszekerheid.
Wij gaan uit van werkelijk voor u gewerkte uren bij het opstellen van onze factuur. Deze worden achteraf per kwartaal aan u berekend.
Het is ook mogelijk van te voren een prijsafspraak met ons te maken, om deze offerte bij u neer te leggen zouden wij u graag ontmoeten.
Het eerste gesprek is altijd gratis bij ons, ook als u besluit geen klant te worden. In een eerste gesprek kunt u al een groot aantal vragen neer leggen en het bied ons de mogelijkheid een aantal vragen bij u neer te leggen om tot een gespecificeerde offerte te komen, die we overigens ook maken mbv bovenstaande prijsindicatie.